Pogoji

Politika zasebnosti

Ta politika zasebnosti velja za spletno stran www.visithiska.si. V njej opredeljujemo načela obdelave in shranjevanja osebnih podatkov, ki jih posredujejo uporabniki v zvezi z njihovo uporabo storitev, ki jih ponuja Hiška B&N d.o.o.

Upravljavec osebnih podatkov

 Upravljavec osebnih podatkov, pridobljenih na tem spletnem mestu je Hiška B&N d.o.o., matična številka: 8807132000, davčna številka: 58885650. Zavezani smo k spoštovanju vaše zasebnosti in obdelavi vaših osebnih podatkov varno ter v skladu z zakonodajo, ki ureja varstvo osebnih podatkov (Uredba (EU) 2016/679 (GDPR) in Zakon o varstvu osebnih podatkov – ZVOP-1). Pridobljene podatke uporabljamo izključno za namene, povezane z našim poslovanjem.

Obdelovalec osebnih podatkov

 Sodelujemo z zunanjimi ponudniki storitev, ki delujejo kot naši obdelovalci osebnih podatkov. V našem imenu obdelujejo podatke z namenom pridobivanja rezervacij, zagotavljanja analitičnih in trženjskih storitev, izboljšanja storitve in uporabniške izkušnje itd.

  • Za obdelavo rezervacij preko našega spletnega mesta uporabljamo rezervacijsko progamsko opremo Bentral podjetja

    INTERSPLET d.o.o. Programska oprema Bentral nam omogoča obdelavo rezervacij.

Kako zbiramo vaše osebne podatke?

 Z vašimi podatki ravnamo z najvišjo možno mero skrbnosti. Vsi osebni podatki, ki jih pridobimo od uporabnikov spletne strani, so zasebni in zaupni.

Osebne podatke zbiramo v rezervacijskem obrazcu rezervacijske platforme Bentral, kamor uporabnik vnese vse osebne podatke, ki so relevantni za rezervacijo in našo izvedbo zahtevane storitve.

Poleg tega zbiramo osebne podatke, ki jih uporabnik delu ob izpolnitvi obrazca za prijavo na e-novice.

Če nam stranka pošlje elektronsko povpraševanje za nastanitev ali druge nastanitvene storitve, izpolni kontaktni obrazec, kjer uporabnik vnese vse podatke, ki so relevantni za povpraševanje.

Fizično zbiramo osebne podatke gosta ob prijavi na nastanitev.

Poleg osebnih podatkov, ki jih posredujete prek zgoraj navedenih metod, to spletno mesto uporablja tehnologijo, ki zbira določene tehnične podatke, kot je uporabnikov IP naslov. IP naslov uporabnika se zabeleži ob oddani prijavi na novice (in nam služi le kot dokaz, da je uporabnik sam izvedel prijavo na novice).

V vseh drugih primerih pa IP-jev ne povezujemo z osebami in vsak uporabnik spletnega mesta je anonimen. Anonimne podatke o vaši uporabi naše spletne strani zbiramo s pomočjo piškotkov in podobnih tehnologij. Več informacij o tem, kako uporabljamo te tehnologije za zbiranje informacij o vas, najdete v Politiki piškotkov.

Kakšni osebni podatki se zbirajo?

 Pri rezervaciji preko rezervacijskega obrazca na naši spletni strani zbiramo naslednje osebne podatke:

  • Ime, priimek, telefonsko številko, elektronski naslov in državo uporabnika;
  • Podatki o podjetju uporabnika (če je rezervacija opravljena za podjetje);
  • Podatki o kreditni kartici (vrsta kreditne kartice, ime imetnika kartice, številka kreditne kartice, datum poteka);
  • Podatki o bivanju gosta, vključno z datumom prihoda in odhoda, vrsto storitve, izbiro posebne ponudbe, posebne zahteve in želje;
  • Predstavljamo neobvezno možnost prijave na naše promocijske e-novice z obkljukanjem praznega potrditvenega polja.

V obrazcu za prijavo na e-novice zbiramo uporabnikovo ime, priimek, elektronski naslov, izbrani jezik, datum in čas prijave ter IP naslov.

 

Ob prijavi v hotel na recepciji zberemo ime in priimek gosta, državo, datum rojstva, vrsto osebnega dokumenta in osebno številko.

 

Za kakšen namen se uporabljajo osebni podatki?

Vsi podatki, pridobljeni v rezervacijskem obrazcu, se uporabljajo za obdelavo vaše rezervacije in za komunikacijo v zvezi z zagotavljanjem naših storitev; to vključuje transakcijska e-poštna sporočila za izvedbo z oddano rezervacijo sklenjenega poslovnega dogovora nami in prejemnikom naših storitev (gostom).

Osebne podatke, ki jih pridobimo ob prijavi v hotel na recepciji, zbiramo zaradi zagotavljanja izpolnjevanja naših zakonskih obveznosti.

Obdobje hrambe osebnih podatkov

Osebne podatke lahko hranimo tako dolgo, kot je potrebno za izpolnitev namenov, za katere so bili zbrani, ali dokler posameznik ne umakne privolitve. Na podlagi uporabnikovega pisnega preklica privolitve se podatki izbrišejo.

Vaše pravice

Dano privolitev lahko kadar koli prekličete, zahtevate dostop, popravek, omejitev obdelave osebnih podatkov, izbris osebnih podatkov ali pritožbo v zvezi z obdelavo vaših podatkov, tako da nas o tem pisno obvestite po pošti na naslov Hiška B&N d.o.o., Jablovec 23, 2286 Podlehnik ali nam pošljete e-pošto na info@visithiska.si

Če naša obravnava ne ustreza vašim pričakovanjem, imate pravico vložiti kakršen koli zahtevek ali pritožbo pri pristojnem nadzornem organu, to je Informacijskem pooblaščencu Republike Slovenije.

Naš kontakt

Upravljavec vaših osebnih podatkov je Hiška B&N d.o.o., Jablovec 23, 2286 Podlehnik, matična številka: 8807132000, davčna številka: 58885650.

Če imate vprašanja o tem, kako obdelujemo vaše osebne podatke, ali če želite uveljavljati katero od pravic, ki jih zagotavlja ta pravilnik o zasebnosti, nas kontaktirajte na info@visithiska.si

Veljavnost

 Datum začetka veljavnosti te politike zasebnosti je september 2022.Ta dokument se lahko spremeni brez predhodnega obvestila.