PREDSTAVITEV

hiške

Nahaja se v naselju Jablovec, ki je sestavni del obmejne občine Podlehnik. Leži na mirni lokaciji, ki sameva med vinorodnimi griči. Ponuja namestitev za 4 osebe z možnostjo uporabe zunanjega ogrevanega bazena v pomladansko-poletni sezoni in lesenega čebra na drva v zimskem času. Zunanja terasa, zlasti ob toplem vremenu, vabi na jutranjo kavo. Ob nastanitvi je vinska klet s prosto izbiro vin. Pred kletjo je prostor za druženje ob ognju. 

Del zelenice je zasejan s travniškimi rastlinami in omogoča pašo medovitim žuželkam. Skrbno izbrana drevesa nudijo zavetje pticam. Le nekaj korakov vstran se lahko na bližnjem pašniku v pomladnih mesecih razveselite haloških orhidej.

Hiška v svojem zavetju ponuja ležišča za do 4 osebe, polno opremljeno kuhinjo, finsko savno in masažno kad. V dnevnem prostoru je lončena peč, ki bo, kot v starih haloških hišah, poskrbela za prijetno toploto. Velika panoramska okna ponujajo nepozaben prizor narave, ki slika z najlepšimi barvami v katerem koli letnem času.

SPOZNAJTE

NOTRANJOST

"Prepusti se življenju, zagotovo te nekam popelje in pripelje."

- Nikolina Vuzem (gostiteljica)

SPOZNAJTE

ZUNANJOST

Skrbno urejena zunanjost gostom ponuja lasten bazen, leseno kad in 150 m2 urejene zelenice. Malce naprej si lahko privoščite sprehod skozi lasten vinograd in užijete sveže grozdje, nabirate gozdne jagode in jabolka ter jih poskusite kar z dreves.